Skip to main content

Counselling gesprekken

Tijdens ieder mensen leven zijn er momenten die om reflectie vragen, je staat op een kruispunt en kunt niet goed de vinger leggen op welke richting er voor jou mogelijk is.

Deze momenten kunnen zich voordoen in je zelf, je relatie’s, je werk, je studie, je gezondheid, je financiële situatie, om er een paar te noemen.

Dan is het fijn dat een counsellor, gedurende een traject dat bestaat uit 4-8 sessies, jou begeleid om voor jezelf helder te krijgen wat voor jou een leven is dat je meer voldoening gaat geven en waarbij je vervolgens de eerste stappen gaat zetten om je eigen koers te gaan varen in een omgeving die veel van je vraagt.

Deze counselling gesprekken vinden grotendeels plaats in mijn praktijk ruimte. Een combinatie met natuur coaching is echter ook zeker mogelijk.

Een individuele sessie duurt tussen 45 minuten en 2 uur.
Dit is afhankelijk van de afspraken die we samen maken tijdens het kennismakingsgesprek.

Het uurtarief bedraagt €66 vrijgesteld van BTW

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

    Een positieve kijk op jouw mens- zijn helpt je om beter om te kunnen gaan met de uitdagingen die je op je levenspad tegen komt. Het is niet het ontkennen van moeilijkheden en lijden.

    Wel is het een keuze om je aandacht te richten op een constructieve verwerking en mogelijke groeistappen die uit een gegeven situatie kunnen voortvloeien.

    Levenszin gaat samen met het ontdekken en ontwikkelen van specifieke waarden die voor jou belangrijk zijn.